Георешітка

Георешітка

Георешітки – плоский армуючий синтетичний матеріал, який має комірчасту структуру. Він відрізняється наскрізною конструкцією та візуально схожий на звичайні сітки.

https://lh6.googleusercontent.com/lNNbl0QxG5ZPAe7Xi6OrZMosvz1b3AQ9ewmujfuGeMiyU5L7FsQKRdJqdXkD6D6WcFJpe2cenE0dgcud9fFzzinIERhkBLIkf1eJcc

У виробництві використовують різні види матеріалів для створення таких виробів:

  • поліестер (РЕТ);
  • поліпропілен (РР);
  • поліетилен підвищеного ступеня міцності (HDPE);
  • полівінілалкоголь (PVA).

Різновиди Георешіток

З урахуванням певного способу виробництва, взятого за основу, всі матеріали прийнято класифікувати таким чином:

  1.       Ткані георешітки або, як їх ще називають – гнучкі.
  2.       Термічно скріплені.
  3.       Екструдовані або тверді георешітки. Поділяються на групи – одно-, дво- та тривісні.

Ткані георешітки виготовляються за допомогою ткацької технології з використанням високоміцних ниток. Для захисту матеріалу від ультрафіолетового випромінювання (сонячного світла) та агресивних речовин у ґрунтах георешітки додатково покриваються захисним полімерним покриттям. Найпопулярнішим захисним покриттям є покриття з полівінілхлориду (PVC).

Георешітки, створені із сучасного полівінілалкоголю (PVA), характеризуються малим подовженням, що становить 3-5%.

Жорсткі термічно скріплені решітки – різновиди, які виготовляються із попередньо підготовлених довгастих плоских елементів. Вони перетинаються під прямим кутом, а місцях їх з’єднання виробники використовують термічне скріплення.

https://lh6.googleusercontent.com/YkWGq4IfQSEi1torUwDuKs9NeUr8re1_68EK7qk1uYV3Anm1npRdgtV1l1QbeFCviAK9D7JN9G8QPln841wlIgMvhVSk6REYF

Екструдовані виробляються способом екструзії – нагрівання полотна до його розплавлення. У виробництві найчастіше використовують поліпропілен (PP) або поліетилен високої міцності (HDPE). Полотна нагрівають, після чого роблять отвори, а потім вони охолоджуються. Такі моделі виготовляє компанія Tenax (Італія). Відмінність одновісних решіток від двовісних полягає в тому, що одновісні георешітки працюють тільки в одному напрямку та використовуються для зведення армованих укосів або для спорудження підпірних стін.

Двовісні Та Одновісні Георешітки

Коли розтягнення полотен відбувається відразу в дві сторони, виходять екструдовані двовісні грати підвищеного ступеня жорсткості – Tenax LBO. У таких ґратах сприйняття зусиль від навантажень здійснюється як у поздовжньому, так і в поперечному напрямках. За рахунок екструзійного методу виготовлення георешітка характеризується високим ступенем жорсткості.

У процесі розтягування полотен лише в один бік виходять жорсткі одновісні грати Tenax®TT. Вони двовимірні та виконані з поліетилену підвищеної щільності (HDPE). Сприйняття навантажень відбувається у одному напрямі. Тому одновісні георешітки застосовують у вигляді анкерної деталі при будівництві армогрунтових споруд та в підпірних стінах з використанням облицювальних блоків. Завод-виробник бере за основу поліетилен підвищеної міцності (HDPE) через його хімічну та біологічну стійкість, завдяки чому буде забезпечений тривалий термін служби всієї споруди. Експлуатаційний термін армогрунтових підпірних стін з такими ґратами варіюється від 60 до 120 років.

У продажу також зустрічаються георешітки композитного типу, які виробляються в результаті з’єднання грат і нетканого текстильного полотна. Головний силовий компонент у цій конструкції – георешітка, а текстиль виконує допоміжну функцію. Він часто використовується для поділу або фільтрації, наприклад, жорсткої моделі Tenax®GT. Крім того, він відповідає за процес адгезії армуючої решітки до основи, як це відбувається у моделях Dualtex GLASS, Dualtex PET, Dualtex PVA. Особливо важлива функція завдяки текстилю грати можна легко розподілити по великій площі. Це дуже важливо, коли композитні георешітки використовують для армування асфальтобетону при укладанні дорожнього полотна, організації паркувальних ділянок або стоянок.

Офіційні 100% Якісні Георешітки: Їх Функціональні Особливості

Головна функція георешіток – армування. Офіційні 100% якісні георешітки найчастіше застосовують у роботі з усіма видами ґрунтів та зернистими будматеріалами.

При доборі армування враховуються сили зчеплення зернистих частинок і осередків георешіток. На решітку припадають всі зусилля, що розтягують, і її завдання – розподілити їх по поверхні. Таким чином помітно зменшуються максимальні зусилля у верхній частині всієї конструкції, що позитивно позначається на її здатності, що несе.

При звичайній експлуатації всі зв’язкові, незв’язні ґрунти та зернисті будматеріали сприймають виключно стискаючі зусилля. При цьому вони не опираються зусиллям сил, що зсувають і розтягують. Тому рекомендують використовувати армуючі властивості георешіток для підвищення міцності та стійкості будь-яких земляних конструкцій.

Застосування Георешіток: Сфери Експлуатації

Представлений вид матеріалу використовується у багатьох сферах:

  • Для збільшення несучої здатності при будівництві на слабких та просадних підставах з низькою несучою здатністю.
  • Під час реконструкції схилів після зсувів.
  • Армування земляних конусів мостів та шляхопроводів.
  • Посилення основ, призначених для укладання майбутніх злітно-посадкових смуг, рульових ділянок аеродромів.
  • Посилення асфальтобетонних покриттів злітно-посадкових ділянок.
  • Під час зведення армогрунтових підпірних стін та таких, в яких задіяні додаткові облицювальні блоки.
  • Посилення укосів доріг усіх категорій.
  • Під час влаштування тимчасових проїздів, лісовозних доріг.
  • Посилення зернистого шару основи дорожнього полотна логістичних компаній, стоянок біля магазинів, гіпермаркетів.
  • Армування баластної призми для шляхів залізничного транспорту, швидкісних трамвайних ліній.
 
https://lh4.googleusercontent.com/kZC21IZlKKffo9Aihl6pKXhjhy4oO6oAQCdfgveGDKbygK_rCx6LMG-Z2Smy7fOy2jj1onhsdJG5X_8GeCdAQRmaItcLxudDG
 

Широке застосування таких ґрат обумовлено їх величезним списком переваг. Серед основних переваг матеріалу слід зазначити:

  • Можливість покращити механічні властивості ґрунтів у основі конструкції.
  • За допомогою якісного матеріалу вдається впоратися з будь-якими завданнями у складних та нетипових геологічних умовах.
  • Робота з різними видами ґрунтів – навіть з тими, що не підходять за своїми технічними характеристиками.
  • Збільшені показники стійкості та надійності готових споруд.
  • Розширення вже існуючих залізничних та дорожніх насипів, щоб підвищити їх пропускну здатність. При цьому відзначають незначні витрати на земляні роботи, а також відсутність збільшеної ширини на підставі насипу.
  • Збільшена швидкість виконання запланованих будівельних робіт.
  • Можливість зменшити висоту шарів зернистих матеріалів.
 

Ми продаємо георешітки та інші надійні геосинтетичні матеріали в Україні за демократичною вартістю від перевірених європейських заводів-виробників. Кожен матеріал має відповідні гарантії якості, які підтверджені спеціальними сертифікатами.

Різноманітність Матеріалів

Лідер використання георешіток у проектних роботах – компанія «Євроізол», яка займається продажем цього матеріалу по всій Україні, співпрацює з провідними виробниками. Продукція пройшла всі спеціальні тестові перевірки, що підтверджують високу якість.

У продажу представлена продукція:

  • ARTER® GTS ‒ актуально для зміцнення насипів. Армування відбувається завдяки тому, що зерна сипучого матеріалу жорстко заклинені в осередку. Так можна збільшити міру міцності підготовленої поверхні. Вдається заощаджувати на закупівлі щебеню, зменшуючи його шар. Використання подібних конструкцій є актуальним для дорожнього будівництва та ландшафтного дизайну.
  • Armatex®G – тканий, гнучкий матеріал, у процесі виробництва якого використовували поліефірні нитки, що мають покриття з полівінілхлориду (PVC). Такі грати були створені за допомогою зшивання перпендикулярних поздовжніх та поперечних елементів міцними вузлами за спеціальною технологією. При цьому розмір осередків варіюється від 15 до 35 мм. В результаті частки незв’язного ґрунту або каміння потрапляють у ґрати та утримуються в ній. Основні сфери експлуатації: будівництво доріг, ландшафтний дизайн.
  • Armatex®M – ткані, гнучкі грати, які були виготовлені з полівінілалкогольних (PVA) волокон, що мають захисне покриття з полівінілхлориду (PVC). Перевага офіційних 100% якісних георешіток полягає в унікальності сировини, з якої вони були створені. В результаті готова продукція відмінно справляється з негативним впливом довкілля та відрізняється граничним подовженням до 6,5%. Такі якості дозволяють використовувати грати в процесі роботи з шарами, укріпленими цементними сумішами, або застосовувати як анкерний елемент між двома блоками, з’єднаними цементним сумішами. Незначні показники подовження дозволяють працювати з матеріалом як армуючий елемент.
  • Armatex® RSR – тканий композитний тип решіток, що застосовують для посилення асфальтобетонних конструкцій доріг та аеродромних ділянок. За своєю конструкцією складається з георешітки (поліефірні волокна PET), а також тонкого нетканого полотна (за основу було взято поліпропілен PP). Застосування георешіток є актуальним для всіх сфер будівництва.
  • Armatex® RSM – композитні вироби тканого типу, що використовуються для зміцнення асфальтобетонних поверхонь. Це конструкція, виготовлена з полівінілалкогольних волокон (PVA). Дане полотно не плавиться під дією гарячих асфальтобетонних сумішей, плавиться лише підкладка матеріалу. За рахунок унікального складу ця продукція характеризується подовженням 4%.
  • ТENAX LBO ‒ екструдовані двовісні грати жорсткого типу, виготовлені з поліпропілену (PP) від бренду TENAX (Італія). Застосування екструзійного методу виготовлення допомогло створити георешітки, що мають однакові показники міцності у двох напрямках – поперечному та поздовжньому.
  • ТENAX TT ‒ одновісні жорсткі вироби, що виготовлені з міцного поліетилену за допомогою орієнтування ребер в одному напрямку. За рахунок високоякісного складу конструкція хімічно інертна та стійка до розтягування. Тому вона знайшла своє покликання при армуванні ґрунтових насипів та підпірних стін із застосуванням облицювальних блоків.
  • TENAX 3D Grid – двовісні екструдовані офіційні 100% якісні георешітки з пропілену (PP), що були виготовлені методом попереднього натягу. Збільшена товщина ребер забезпечує максимальний армуючий ефект із зернистими кам’яними матеріалами.
  • DUALTEX PVA – геокомпозит, що складається з полівінілспиртової (PVA) решітки з просоченням з бітуму та геосинтетичної підкладки, розробленої на основі нетканого полотна з поліпропілену з бітумною основою. Купити георешітки в Києві можна різних розмірів та міцністю від 50 до 200 кН/м.
  • DUALTEX PET – геокомпозитна продукція, в основу якої входить решітка з поліестеру (PET) та тонке неткане геополотно з поліпропілену та з бітумним просоченням.
 

«Євроізол-Геосинтетикс» продає георешітки до м. Києва та по Україні з доставкою до всіх населених пунктів. Продукція має відповідні документи, в яких суворо вказано склад матеріалу та його основні експлуатаційні можливості.

Купити Георешітки: Плоску Та Об’ємну

Перш ніж купити георешітки, рекомендується звернути увагу на її конструкцію, з урахуванням якої важливо визначити ступінь міцності.

Вибираючи георешітки для асфальту, рекомендується ознайомитися з особливостями матеріалу, з якого вона зроблена. Адже одним із важливих показників є температура плавлення. Вона має бути більшою за 220 градусів. Це дозволить правильно використовувати конструкцію та забезпечити її безпечну експлуатацію протягом тривалого часу.

Як формується ціна георешітки і від чого вона залежить

Приймаючи рішення замовити георешітки у Євроізол-Геосинтетикс, покупці цікавляться вартістю цієї продукції. Адже від цього чинника залежить кількість матеріалу, який можна придбати. Щоб зрозуміти, як формується ціна георешітки, необхідно врахувати такі важливі критерії вибору:

  • Компанія-виробник, що займається виготовленням грат.
  • Сировина, взята за основу. Додаткові матеріали, що були використані як просочення.
  • Технології, які допомогли створити якісну продукцію.
  • Особливості зовнішнього вигляду.
  • Призначення продукції: для яких сфер вона є актуальною.
  • Товщина та межа міцності при розриві.
  • Відносне подовження під час розриву.
  • Ступінь міцності зварного шва на відрив.
  • Температура плавлення, яка залежить від матеріалу, взятого за основу. Цей параметр дуже важливий при армуванні асфальтобетонних шарів.
  • Монтажні умови.
 

Від усіх цих параметрів залежить той факт, як формується ціна георешітки. Тому при придбанні кожен покупець зможе визначити для себе всі першорядні та другорядні характеристики.

Ми продаємо георешітки та інші надійні геосинтетичні матеріали в Україні, надаючи своїм клієнтам великий асортимент товарів, які повністю задовольнять найвибагливіші запити.

Купити Георешітки В Києві

Послуги З Укладання Георешіток Вважаються Актуальними У Процесі Зміцнення Поверхні Та Основи Ґрунту.

https://lh3.googleusercontent.com/nYoaglh9iMte7FXCPYl8q1AXhy2ErAcDee474Gt642VNA-lsjF0U_7kGYyjW22yJY5wb4YoNacFQ91heWTvUSWsreFFf5EjKZwB

Євроізол-Геосинтетикс продає георешітки в м. Київ та по Україні для різних сфер.

Монтаж ґрат не вимагає спеціальної підготовки. Все, що потрібно – це дотримуватися нескладних правил укладання. Наші спеціалісти готові надати технологічні карти щодо використання всіх матеріалів. Євроізол-Геосинтетикс продає георешітки в м. Київ та по Україні з доставкою для кожного замовника.

https://lh5.googleusercontent.com/0hZf3ZpiQTLX97Wx9F3BltX0_TLgnSfungcoRU648G7kpmCR0QufWH-49nM_fus4ZX78m7hCqq4pV1-PCbwyYABjhiX15cRj8Go

Замовити Георешітки У Євроізол-Геосинтетикс Для Нафтогазового Комплексу

Застосування сучасних технологій у процесі виробництва георешіток позитивно впливає на розширення їх експлуатаційних можливостей. Тепер можна замовити георешітки у Євроізол-Геосинтетикс для зміцнення об’єктів, що використовуються в нафтогазовій промисловості, таких як:

  • Зміцнення складних ділянок трубопровідної системи, а також нафтогазопроводів – водовипуски, водотоки, підводні переходи, а також укоси, розташовані в горах.
  • Насип кранових вузлів.
  • Насипи різних майданчиків, де працюють компресорні станції, відбувається процес переробки нафти, газу.
  • Насипи великої кількості ґрунту для майданчиків, які розташовані на торф’яній основі.
 

Крім того, замовити георешітки у Євроізол-Геосинтетикс можна для укладання доріг як під’їзні шляхи до різних об’єктів нафтогазового комплексу. Такий матеріал також знайшов своє застосування у будівництві підпірних стінок при облаштуванні родовищ. В результаті вдасться грамотно організувати та налагодити виробничий процес на цих підприємствах.

https://lh6.googleusercontent.com/vMzxWqj01AJHl8Ino7QsiYIDH3BETjnTf6eay2K3q1lntkbWVGPlX5dlGXimsN4MbsaUj-mY5CUVpXm0XjcuunRX1y4_YZK9EW

Укладання Матеріалу Для Зміцнення Водотоків

Геоматеріал відрізняється особливим ступенем гнучкості, за рахунок чого конструкції стійкі до різних деформацій в результаті локальних зсувів ґрунтових насипів. Тому цей матеріал є ідеальним для зміцнення русел річок, штучних водойм, укосів споруд гідротехнічного спрямування.

Лідер проектних робіт та використання георешіток — компанія «Євроізол»       

Особливою популярністю георешітки користуються під час будівництва залізничних колій, які часто проходять через території, де є слабкі ґрунти. Лідер проектних робіт та використання георешіток — компанія «Євроізол» пропонує своїм клієнтам здійснити закупівлю даного матеріалу, визначившись із сировиною та заводом-виробником.

Для залізниць фахівці застосовують якісне армування підбаластного шару основи із додатковим використанням заповнювача. Тому вдається рівномірно розподілити майбутнє навантаження від залізничного транспорту по всій площі, де буде прокладено шляхи.

Ми продаємо георешітки та інші надійні геосинтетичні матеріали в Україні за цінами від виробника, надаючи великий асортимент продукції. Ознайомитись з характеристиками кожної продукції можна на сайті або скористатися номерами телефонів, вказаними на сторінці. У телефонному режимі клієнт зможе отримати відповіді на всі питання, що його цікавлять, що стосуються закупівлі будь-якого виду геоматеріалів.

Ми Продаємо Георешітки Та Інші Надійні Геосинтетичні Матеріали В Україні З Доставкою

Сучасний будівельний український ринок поповнився новими геосинтетичними матеріалами завдяки лідеру проектних робіт та використанню георешіток — компанії «Євроізол». Фахівці пропонують у продаж найкращі види матеріалів від провідних заводів-виробників.

https://lh4.googleusercontent.com/Wp_sxaB7nrfIuRlZsHlSdK57k2rVoKNS5gaRFRB7yVhXRG-gJtO30LyFs31IhcEIEJ7YrFOw7R4HNSoOwXNU9JbbHMDE7emCydX

Переваги співробітництва з компанією «Євроізол»:

  • Отримання детальної консультації щодо підбору певного виду матеріалів у телефонному режимі.
  • Вигідні ціни на продукцію.
  • Усі товари відповідають стандартам України та Євросоюзу та мають відповідні документи, що підтверджують якість сировини.
  • Допомога у розрахунках ‒ ми допоможемо підібрати оптимальну кількість матеріалу з урахуванням запланованих робіт та сфери експлуатації.
 

Представлені георешітки – це високоякісна продукція від європейських компаній. Грамотно підібраний склад, великий вибір розмірів та форм даних конструкцій дозволяють покупцям знайти ідеальне рішення для армування конструкцій будь-якої складності.

ASPHALTEX GLASS і DUALTEX GLASS – двовісні ниткопрошивні грати (скляна армуюча сітка), що виготовляються з високомодульного скляного волокна з бітумним просоченням, виробництва компанії Махіна-ТСТ, Білорусія.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

ASPHALTEX BASALT та DUALTEX BASALT – двовісні армуючі синтетичні матеріали (базальтова армуюча сітка) для армування шарів асфальтобетону, що виготовляються з високомодульного базальтового волокна з бітумним просоченням, виробництва компанії Махіна-ТСТ, Білорусь.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Дана георешітка ідеально підходить для армування зернистих шарів дорожнього одягу, що досягається шляхом заклинювання каміння в осередках георешітки. Дане армування підвищує модуль пружності на поверхні армованого шару. Отже, використовуючи георешітки, ми можемо зменшити (заощадити) товщину щебеневого шару.
Armatex®G (Арматекс Ж) – гнучка ткана георешітка, виготовлена ​​з високоміцних поліефірних (поліестерових PET) ниток з покриттям з полівінілхлориду (ПВХ). Георешітки Armatex®G відносяться до геосинтетичних матеріалів, які виконують армуючу (зміцнюючу) функцію. Вони сформовані системою взаємно перпендикулярних поздовжніх і поперечних полімерних елементів таким чином, щоб осередки залишалися розміром від 15 до 35 мм. Це дозволяє проникати частинкам незв'язного ґрунту або кам'яного матеріалу через отвори решітки з наступним заклинюванням. Для армуючого ефекту дуже важливо, щоб частинки матеріалу, що вище лежить, заклинювалися в осередках решітки.
Armatex®M (Арматекс M) – гнучка ткана георешітка, виготовлена ​​з високоміцних полівінілалкогольних (PVA) ниток з покриттям з полівінілхлориду (ПВХ). Найголовнішою перевагою цієї георешітки є унікальність сировини, з якої вона виготовлена. Завдяки цьому матеріал набагато краще протистоїть агресивним середовищам (зокрема лужним) та має значно менше граничне подовження (6,5%) порівняно з поліестеровими георештками. Стійкість до лужних середовищ дозволяє використовувати георешітку для армування шарів, укріплених цементом або анкеруючий елемент між блоками, які з'єднуються на цементно-піщаний розчин. Мінімальне подовження дозволяє використовувати георешітку як армуючий елемент у конструкціях зі строго регламентованими мінімальними опадами,

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Armatex® RSR (Арматекс РСР) – тканий композитний матеріал для армування асфальтобетонних покриттів автомобільних доріг та покриттів аеродромів. Матеріал є з'єднанням георешітки з високоміцних поліефірних (поліестерових PET) ниток і дуже тонкого нетканого геотекстильного полотна з поліпропілену, який розплавляється під температурою асфальтобетонної суміші.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Armatex® RSM (Арматекс РСМ) – тканий композитний матеріал для армування асфальтобетонних покриттів автомобільних доріг та покриттів аеродромів виробництва компанії Bonar (Словаччина). Матеріал є з'єднанням георешітки з високоміцних полівінілалкогольних (PVA) ниток і дуже тонкого (17гр/м2) нетканого геотекстильного полотна з поліпропілену, який розплавляється під температурою асфальтобетонної суміші. Унікальністю даного матеріалу є його сировина, завдяки якому матеріал має мінімальне подовження в 4%, що дуже актуально при армуванні асфальтобетонних покриттів.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

ТENAX LBO – двовісні (двонаправлені) жорсткі екструдовані георешітки з поліпропілену (РР) виробництва компанії TENAX Італія. Георешітка розроблена для стабілізації та зміцнення грунтів, що володіють малою несучою здатністю, а так само для армування зернистих (щебеневих) шарів основи. Завдяки екструзійному методу виробництва та двовісному орієнтуванню георешітка має значну жорсткість і міцність як у поздовжньому так і в поперечному напрямках, а завдяки геометричним характеристикам ґратчастої структури забезпечується максимальне зчеплення зі стабілізованим ґрунтом або армованим зернистим матеріалом.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

TENAX ТТ – одновісні (односпрямовані) жорсткі екструдовані георешітки виробництва компанії TENAX Італія. Георешітки є двовимірними структурами, виготовленими з поліетилену високої щільності (HDPE) за допомогою процесу орієнтування молекул в одному напрямку. Ця технологія дозволяє отримати геосинтетичний матеріал високої технічної якості, що дозволяє використовувати його в інноваційних технічних рішеннях. Георешітки TENAX TT за рахунок сировини є хімічно інертними і мають підвищену стійкість до розтягування, як правило, використовуються для армування ґрунтів, створення армогрунтових підпірних стін та підпірних конструкцій з використанням фасадних облицювальних блоків T-block.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

TENAX 3D Grid – двовісні жорсткі екструдовані георешітки із поліпропілену виробництва компанії TENAX Італія. Матеріал вироблений за технологією попереднього натягу, що дозволило скоротити витрати сировини на її виробництво без зменшення характеристик міцності, а збільшення товщини ребер дозволяє досягти максимального армуючого ефекту з зернистими кам'яними матеріалами. Георешітка розроблена для армування зернистих кам'яних шарів, а так само стабілізації та зміцнення грунтів, що володіють малою несучою здатністю.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Macrit GTS V – композитні георешітки з поліестеру та тонкої нетканої пропіленової підкладки з полімерним просоченням виробництва компанії Alpe-Adria Textil, Італія.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Gruntex - це двовісна ткана георешітка виготовлена ​​з високомодульних ниток поліефіру (GRUNTEX PET) або ровінгів полівінілспирту (GRUNTEX PVA) з подальшим покриттям пластизолем на основі полівінілхлориду. (ПВХ) виробництва компанії "Махіна-ТСТ", Білорусь.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Георешітки Dualtex PVA – високоміцний матеріал, виконаний з полівінілспиртових волокон, доповнених бітумним просоченням, а також досить тонкою підкладкою з нетканого поліпропіленового полотна. Представлене полотно доповнено пропиткою, що містить бітум.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

DUALTEX PET (Дуалтек ПЕТ) - це геокомпозитний матеріал, що складається з поліестерової георешітки з бітумним просоченням і підкладки з ультратонкого нетканного геотекстильного полотна з поліпропілену, просоченого пропиткою бітуму. Геокомпозит має квадратну або прямокутну комірчасту структуру, прошитий у вузлах спеціальною ниткою. Виробляються з різними розмірами осередків та стандартною міцністю від 50 до 200 кН/м.

Застосовується в: Дорожнє будівництво 

Задайте питання нашим експертам!